Autorijschool Boulevard

Autorijschool Boulevard is een Autorijschool gelegen aan Geesterenbrink 25 in Enschede.

Meer informatie over Autorijschool Boulevard in Enschede

Bij Rijschool Boulevard in Enschede en Hengelo kun je op een ontspannen manier je rijbewijs halen. De rijschool biedt persoonlijke aandacht en zorgt ervoor dat je altijd les krijgt van dezelfde instructeur. Samen werken jullie aan jouw zwakke punten, zodat je goed voorbereid bent op het examen. De rijschool streeft ernaar om leerlingen ontspannen te leren rijden, door gebruik te maken van visuele hulpmiddelen die inzicht geven in lastige verkeerssituaties. Daarnaast worden er blokuren van 2 x 45 minuten aangeboden, zodat er voldoende tijd is om alles te leren wat nodig is. Rijschool Boulevard biedt flexibele lespakketten en de mogelijkheid tot gespreid betalen. De tarieven voor losse lessen en examens zijn ook beschikbaar op de website. De rijschool, geleid door Ammar Matti, streeft ernaar om ervoor te zorgen dat leerlingen snel en ontspannen hun rijbewijs halen. Met een persoonlijke aanpak en geduld wordt er lesgegeven op een manier die bij de leerling past. Het doel is om ervoor te zorgen dat leerlingen niet alleen hun rijbewijs halen, maar ook vol zelfvertrouwen de weg op gaan. Neem contact op met Rijschool Boulevard om een eerste les in te plannen.

Wil je weten wat Autorijschool Boulevard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Boulevard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Boulevard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Boulevard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Autorijschool Boulevard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Boulevard

Bezoekers bekeken ook