Autorijschool Attie

Autorijschool Attie is een Rijschool gelegen aan Avondroodvlinder 7 in Enschede.

Meer informatie over Autorijschool Attie in Enschede

Bij Autorijschool Attie kun je terecht om je rijbewijs te halen. Attie biedt leuke en leerzame rijlessen waarin hij zijn jarenlange kennis en ervaring deelt. Hij helpt je op een relaxte en prettige manier zo vaardig mogelijk te leren rijden en legt hierbij ook de nadruk op het zijn van een milieubewuste en veilige verkeersdeelnemer. Rijschool Attie heeft een slagingspercentage dat ruim boven het landelijk gemiddelde ligt. Als je ook wilt slagen bij Attie, moet je je tijdig aanmelden, omdat de agenda snel volloopt. Je kunt vrijblijvend een intake rijles plannen om kennis te maken met Attie en de lesauto. Bij Autorijschool Attie kun je kwaliteit verwachten en de rijlessen worden aangepast aan jouw tempo. Attie rijdt in een milieuvriendelijke Opel Astra 1.2 Turbo 81Kw Business Elegance. Je kunt ook een cadeaubon aanvragen om iemand te verrassen met een rijles of een hele rijopleiding.

Wil je weten wat Autorijschool Attie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Attie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Attie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Attie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Autorijschool Attie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Attie

Bezoekers bekeken ook