Artizan Pizza

Artizan Pizza is een Pizzeria gelegen aan Hendrik Jan van Heekplein in Enschede.

Meer informatie over Artizan Pizza in Enschede

Welkom op de website van Artizan Pizza! In onze foodtruck maken wij echte Napolitaanse pizza met een Roemeense twist. Onze staplaats is Enschede, maar de droom begon in Roemenië. Bij Artizan Pizza gebruiken we alleen dagverse ingrediënten. Onze heerlijke saus is gemaakt van biologische tomaten en basilicum, en we gebruiken Keltisch zeezout. De favoriete Roemeense vleeswaren worden lokaal geproduceerd in Roemenië. Hoewel we begrijpen dat een authentieke houtoven onovertroffen is, hebben we gekozen voor een propaangasoven om bij te dragen aan het milieu en onze gezondheid. Deze oven heeft dezelfde uitstraling en is net zo smaakvol, maar beter te reguleren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om onze foodtruck op locatie te hebben, zoals op bedrijventerreinen, evenementen en markten. Het Artizan Pizza team staat klaar om u te voorzien van heerlijke pizza's.

Wil je weten wat Artizan Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Artizan Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Artizan Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Artizan Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Artizan Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Artizan Pizza

Bezoekers bekeken ook