Aras Afhaal Service

Aras Afhaal Service is een Restaurant gelegen aan Oostveenweg 40 in Enschede.

Meer informatie over Aras Afhaal Service in Enschede

Aras Grill in Enschede heet je welkom op hun website. Je kunt daar het menu bekijken en direct bestellen. Klanten geven het restaurant 4 sterren na 25 beoordelingen. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Daarnaast kun je de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Het is ook de moeite waard om de website en app in de gaten te houden voor nieuwe acties en aanbiedingen. Op de menukaart vind je onder andere populaire gerechten zoals kalfsspareribs, kapsalon döner en grillschotels. Daarnaast zijn er ook kapsalons, boxen, burgers, broodjes, spiezen, extra's, salades, sauzen, dranken en desserts verkrijgbaar. De website is momenteel gesloten, maar je kunt ook afhalen. Het adres en de openingstijden zijn te vinden op de website. Je kunt online bestellen via Sitedish.

Wil je weten wat Aras Afhaal Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aras Afhaal Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aras Afhaal Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aras Afhaal Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Aras Afhaal Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aras Afhaal Service

Bezoekers bekeken ook