App It Up B.V.

App It Up B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Ekersdijk 235 in Enschede.

Meer informatie over App It Up B.V. in Enschede

App It Up heeft een brandstofdata-applicatie ontwikkeld die beschikbaar is voor alle Kia-dealers in heel Europa. De app is beschikbaar in alle Europese talen en kan ook offline gebruikt worden. Het bevat informatie over alle tankstations en brandstofprijzen in Nederland en is uitgeroepen tot de beste brandstof-app door ANWB Kampioen in mei 2013 en de beste keus door de Consumentenbond in augustus 2012. De app heeft meer dan 400.000 gebruikers op iOS en Android en bevat ook informatie over alle CNG tanklocaties in Nederland. Gebruikers kunnen direct naar de exacte locatie navigeren en ontvangen push-notificaties voor snelle updates. Daarnaast heeft de app een CMS voor de beheerder. App It Up verzamelt en verwerkt al jarenlang gegevens over Nederlandse tankstations en heeft een unieke database met een rijke historie opgebouwd. Voor meer informatie of een demonstratie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met App It Up.

Wil je weten wat App It Up B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van App It Up B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij App It Up B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je App It Up B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar App It Up B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. App It Up B.V.

Bezoekers bekeken ook