Antagonist

Antagonist is een Webhostingbedrijf gelegen aan 27B, Neptunusstraat in Enschede.

Meer informatie over Antagonist in Enschede

Bij het hosten en registreren van domeinen biedt Antagonist het best beoordeelde totaalpakket voor websites en e-mails. Ze bieden gratis verhuisservice en hebben webhosting op maat voor starters, HTML en WordPress. Met dit pakket kun je één website hosten en al je e-mail beheren. Je kunt gemakkelijk WordPress of een ander cms installeren en je kunt onbeperkt domeinnamen als alias of redirect toevoegen, inclusief gratis subdomeinen. Antagonist biedt ook ruim 500 domeinextensies waaruit je kunt kiezen, waarvan .site, .online, .store en .shop het eerste jaar gratis zijn. Na een jaar kun je ervoor kiezen om te verlengen tegen het normale tarief of ze te laten verlopen. Je hebt altijd eigen rekenkracht tot je beschikking, omdat je pakket in een veilige, afgesloten container op de server staat. Dit zorgt voor privacy en een snelle en stabiele website. Antagonist biedt razendsnelle en superveilige hosting met SSD-opslag en dubbele uitvoering. De veelgebruikte gegevens worden opgeslagen in het RAM van de server voor extra snelheid. Het netwerk van Antagonist haalt 10 Gigabit, wat zorgt voor een supersnelle verbinding. Ze hechten ook veel waarde aan privacy en veiligheid en zijn de eerste in Nederland die automatisch SSL aanbieden. Ze maken ook backups voor je, zodat je eventuele fouten gemakkelijk kunt herstellen. Bij Antagonist kun je veilig en versleuteld e-mailen met een maximum van 1.000 e-mails per dag en onbeperkt aantal e-mailaccounts. Ze bieden.

Wil je weten wat Antagonist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Antagonist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Antagonist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Antagonist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Antagonist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Antagonist

Bezoekers bekeken ook