Amerion IT B.V.

Amerion IT B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Park Phi (Toren Midden), Zuiderval 102 in Enschede.

Meer informatie over Amerion IT B.V. in Enschede

Amerion IT biedt ICT-oplossingen voor de zakelijke markt, zoals Microsoft 365, Cloud oplossingen, server oplossingen en VOIP telefonie. Ze zorgen ervoor dat medewerkers altijd en overal kunnen werken, dit alles voor een vast bedrag per maand. Amerion implementeert en beheert een veilige ICT infrastructuur, inclusief internetverbinding, netwerkbeheer en WiFi-netwerk. De ICT-oplossingen worden volledig geïntegreerd met het softwarepakket en het beheer en onderhoud hiervan worden uit handen genomen. Daarnaast bieden ze ook op maat gemaakte telefonie oplossingen, e-mail, agenda's en Office 365, cloud opslag en beheer en beveiliging van apparaten. Amerion is gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor verschillende branches, waaronder de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, industrie en publieke sector. Ze bieden 24/7 support, voldoen aan de AVG wetgeving, hebben een vast contactpersoon en zorgen voor een gegarandeerde up-time van 99,997%. Klanten zijn tevreden over de expertise van Amerion en het feit dat de ICT-oplossingen bijdragen aan hun tevredenheid en die van hun patiënten.

Wil je weten wat Amerion IT B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amerion IT B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amerion IT B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amerion IT B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Amerion IT B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amerion IT B.V.

Bezoekers bekeken ook