Aloha Poké bowls & Wraps Enschede

Aloha Poké bowls & Wraps Enschede is een Afhaalrestaurant gelegen aan Willem Wilminkplein 27a in Enschede.

Meer informatie over Aloha Poké bowls & Wraps Enschede in Enschede

Aloha Enschede is een bezorg- en afhaalgelegenheid van Poké bowls, Roti wraps en smoothies. Ze gebruiken hoogwaardige en duurzame producten en alle ingrediënten zijn dagvers en gezond. Aloha is de eerste in de omgeving die de Roti wrap introduceert, een zeer gewilde en smaakvolle maaltijd wrap. Daarnaast bieden ze diverse smoothies aan op basis van 100% fruit. Je kunt gemakkelijk en snel bestellen op hun eigen website en ervoor kiezen om het te laten bezorgen of af te halen. Betaling kan direct online met iDEAL. Enkele klanten hebben positieve beoordelingen gegeven over het eten, hoewel er ook een klacht was over de bezorgtijd. De locatie van Aloha Enschede is op het Willem Wilminkplein 27a in Enschede.

Wil je weten wat Aloha Poké bowls & Wraps Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aloha Poké bowls & Wraps Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aloha Poké bowls & Wraps Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aloha Poké bowls & Wraps Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Aloha Poké bowls & Wraps Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aloha Poké bowls & Wraps Enschede

Bezoekers bekeken ook