Aikikan

Aikikan is een Aikidoclub gelegen aan Jupiterstraat 6 in Enschede.

Meer informatie over Aikikan in Enschede

Aikikan is de overkoepelende organisatie van Aikido dojo's in Oost-Nederland. Ze bieden Aikikai Aikido en Kenjiutsu aan, evenals activiteiten voor bedrijven en andere instanties. Iedereen is welkom om een keer met hen mee te trainen. Aikikan Dojo heeft open lessen georganiseerd voor zowel basisscholen als voortgezet onderwijs. De Aikido die wordt beoefend in Aikikan Dojo's is Aikikai Aikido, de oorspronkelijke vorm van Aikido. Daarnaast biedt Aikikan diverse mogelijkheden op het gebied van bedrijfstrainingen en -activiteiten. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met de contactpersoon voor de betreffende dojo.

Wil je weten wat Aikikan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aikikan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aikikan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aikikan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Aikikan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aikikan

Bezoekers bekeken ook