Afro Vicky's Haar En Schoonheidssalon

Afro Vicky's Haar En Schoonheidssalon is een Haarextensionspecialist gelegen aan Kuipersdijk 108 in Enschede.

Meer informatie over Afro Vicky's Haar En Schoonheidssalon in Enschede

Vickys Hair is dé specialist op het gebied van afrohaar in de stad. Ze zorgen voor de perfecte haarstijl die bij jou past, of je nu steil of kroezend haar hebt, jong of oud bent. Ze werken alleen op afspraak, dus je kunt altijd van tevoren een plekje reserveren. Klanten zijn erg tevreden over de service en het resultaat. Vicky is niet alleen goed in knippen en manicure, maar je merkt ook dat ze echt van mensen houdt. Ze krijgt maar liefst vijf sterren voor zowel de kwaliteit als de gezelligheid. Het voelt alsof je op visite gaat bij de kapper en voor je het weet loop je er weer netjes bij. Je kunt Vicky vinden op de website van BCS Engineering.

Wil je weten wat Afro Vicky's Haar En Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Afro Vicky's Haar En Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Afro Vicky's Haar En Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Afro Vicky's Haar En Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Afro Vicky's Haar En Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Afro Vicky’s Haar En Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook