Afro Hair & Beautysalon

Afro Hair & Beautysalon is een Kapper gelegen aan Brinkstraat 305 in Enschede.

Meer informatie over Afro Hair & Beautysalon in Enschede

Bij Afro Hair & Beautysalon kunt u terecht voor de beste haarproducten voor mooie prijzen. De eigenaar, Feta Petersen, heeft al bijna 20 jaar ervaring met alle haartypen en geeft elke klant veel tijd en aandacht. In de kapsalon heerst er altijd een gemoedelijke en rustgevende sfeer waar er ruimte is voor een luisterend oor en een gesprek. De salon biedt verschillende diensten aan, zoals make-up, vlechten, haarstyling en nagels. Ze zijn gespecialiseerd in Afro-Amerikaans haar, maar verwelkomen klanten van alle haartypes. Ze streven ernaar dat elke klant tevreden naar huis gaat en werken met hoogwaardige producten. Kom gerust eens langs bij Afro Hair & Beautysalon!

Wil je weten wat Afro Hair & Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Afro Hair & Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Afro Hair & Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Afro Hair & Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Afro Hair & Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Afro Hair & Beautysalon

Bezoekers bekeken ook