Aerial Academics - Aerial Sports & Arts Enschede

Aerial Academics - Aerial Sports & Arts Enschede is een gelegen aan G.J. van Heekstraat 408 in Enschede.

Meer informatie over Aerial Academics - Aerial Sports & Arts Enschede in Enschede

Aerial Academics is een organisatie die optredens en lessen/workshops aanbiedt op het gebied van aerial arts, zoals aerial hoop en aerial silk. Bij de aerial hoop act dansen één of twee aerialisten in een metalen hoepel in de lucht, terwijl bij de ambiance act acrobaten elkaar afwisselen om het publiek te vermaken. Daarnaast biedt Aerial Academics ook lessen en workshops aan, waarbij de instructeurs hun eigen vaardigheden blijven ontwikkelen door te trainen met bekende professionele artiesten. Dit stelt hen in staat om alle leden van goede instructie te voorzien. Voor toekomstige gastoptredens kunnen geïnteresseerden de events tab in het menu bekijken.

Wil je weten wat Aerial Academics - Aerial Sports & Arts Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aerial Academics - Aerial Sports & Arts Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aerial Academics - Aerial Sports & Arts Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aerial Academics - Aerial Sports & Arts Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Aerial Academics - Aerial Sports & Arts Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aerial Academics – Aerial Sports & Arts Enschede

Bezoekers bekeken ook