AdWords Robot BV

AdWords Robot BV is een Internetmarketing gelegen aan Brouwerijstraat 1 in Enschede.

Meer informatie over AdWords Robot BV in Enschede

Onze AdWords experts sturen een slimme Robot aan om het hoogste rendement te behalen voor webshops. Deze Robot werkt 24/7 om Google AdWords campagnes te optimaliseren. Ze hebben dit al eerder gedaan voor onder andere Google Shopping en Product Listing Ads, wat webwinkels de mogelijkheid biedt om renderende advertenties te tonen binnen de Google zoekmachine. Uit ervaring blijkt dat deze campagnes voor 30-60% van de omzet uit AdWords zorgen. Met de Robot zijn er veel optimalisaties mogelijk binnen Google Shopping, zoals het optimaliseren van product feeds, biedingen, uitsluitingszoekwoorden en segmentatie op basis van merken, prijs en categorie. Daarnaast kunnen long-tail en mid-tail AdWords campagnes geautomatiseerd worden met feeds, waarbij alle velden uit de feed gebruikt kunnen worden in zoekwoorden, advertenties en sitelinks. Ook is het mogelijk om winkelwagen verlaters en bestaande klanten terug te halen door middel van remarketing mogelijkheden, zoals Customer Match, RLSA en Dynamische Remarketing. Bovendien is het mogelijk om het weer naar AdWords te halen met Weather Based Ads, waarbij de advertentie en het bod per klik aangepast worden op basis van het weer. Onze specialisten en software richten zich op 3 deelgebieden van effectieve AdWords marketing voor webshops, namelijk Google Shopping, RLSA, uitsluitingszoekwoorden, Dynamische zoekadvertenties, Customer Match, bidmanagement, Shopping Cards voor YouTube, Dynamische Remarketing, shopping feed optimalisaties en mid-tail en long-tail campagnes.

Wil je weten wat AdWords Robot BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AdWords Robot BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AdWords Robot BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AdWords Robot BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar AdWords Robot BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AdWords Robot BV

Bezoekers bekeken ook