ACA-Computers #Azure #MVP consultancy

ACA-Computers #Azure #MVP consultancy is een Groothandelaar gelegen aan Ruwenbos 45 in Enschede.

Meer informatie over ACA-Computers #Azure #MVP consultancy in Enschede

Na het updaten naar Windows 11 22H2 werkten al mijn hyper-v VM's niet meer. De VM's waren in de veilige modus en konden niet meer gestart worden. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing en zullen je VM's normaal werken na een instellingenwijziging. Ten eerste moeten de integratiediensten geüpgraded worden, zelfs als je VM's van server 2012 hebt. De foutmelding was dat de configuratieversie geüpgraded moest worden. Deze upgrade kan eenvoudig in de GUI gedaan worden, of via PowerShell voor individuele VM's of allemaal tegelijk. Daarnaast was er een probleem met de hyper-v switch, waarbij er geen netwerkverbinding was. Het bleek dat er een standaard switch was die niet verwijderd kon worden. Door de filters uit te schakelen, werd de netwerkverbinding hersteld. Het is vervelend, maar het probleem is op te lossen en eenvoudig te herstellen. Ook wordt er gesproken over Azure Bastion, een service waarmee je kunt verbinden met een virtuele machine via je browser en de Azure portal, zonder dat de VM een publiek IP-adres, agent of speciale clientsoftware nodig heeft. Er zijn twee beschikbare SKUs voor Azure Bastion, Basic en Standard, waarbij Standard nodig is voor een Azure Virtual WAN. Ook wordt er uitgelegd hoe je Azure Bastion kunt implementeren binnen een Virtual WAN hub en welke configuraties daarvoor nodig zijn.

Wil je weten wat ACA-Computers #Azure #MVP consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ACA-Computers #Azure #MVP consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ACA-Computers #Azure #MVP consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ACA-Computers #Azure #MVP consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar ACA-Computers #Azure #MVP consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ACA-Computers #Azure #MVP consultancy

Bezoekers bekeken ook