Aanhangerrijschool Wilfried Wekking

Aanhangerrijschool Wilfried Wekking is een Rijschool gelegen aan Vegerweg 52 in Enschede.

Meer informatie over Aanhangerrijschool Wilfried Wekking in Enschede

Autorijsschool Wilfried Wekking biedt verschillende rijbewijspakketten aan, waaronder pakket B dat gebaseerd is op een gemiddelde leerling. Daarnaast zijn er ook losse rijlessen beschikbaar, bijvoorbeeld voor aanhangerrijles. Het is ook mogelijk om per uur te lessen, bijvoorbeeld voor bijscholing of een rijtest. Bij de eerste les wordt er advies gegeven over welk pakket het beste bij de leerling past, maar de keuze is uiteindelijk aan de leerling zelf. Het motto van de rijschool is om zo snel en goedkoop mogelijk te helpen bij het behalen van het rijbewijs. Daarnaast is er ook een gastenboek waarin positieve ervaringen van eerdere leerlingen te lezen zijn.

Wil je weten wat Aanhangerrijschool Wilfried Wekking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aanhangerrijschool Wilfried Wekking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aanhangerrijschool Wilfried Wekking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aanhangerrijschool Wilfried Wekking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Aanhangerrijschool Wilfried Wekking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aanhangerrijschool Wilfried Wekking

Bezoekers bekeken ook