2app

2app is een Softwarebedrijf gelegen aan Campuslaan 45 312 in Enschede.

Meer informatie over 2app in Enschede

Optimaliseer uw website voor alle apparaten met behulp van responsive webontwikkeling. Door in te zetten op apps, mobiele websites en social media kunt u echt contact maken met uw doelgroep. Het gebruik van tablets en smartphones groeit snel en in 2017 zullen wereldwijd meer dan 381 miljoen tablets worden verkocht. In Nederland heeft bijna 1 op de 3 huishoudens al een tablet. Het is dus belangrijk om uw website te optimaliseren voor deze apparaten. Door dit te doen, kunt u communiceren met uw klanten via hun persoonlijke apparaten, die ze altijd bij de hand hebben. 2app kan u helpen met uw ICT-omgeving, het ontwikkelen van apps en websites, en het implementeren van social media.

Wil je weten wat 2app verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2app of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2app? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2app het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar 2app reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2app

Bezoekers bekeken ook