20face

20face is een Softwarebedrijf gelegen aan LA, Hengelosestraat 500 in Enschede.

Meer informatie over 20face in Enschede

20face is een bedrijf dat privacybestendige gezichtsherkenningstechnologie ontwikkelt. Ze geloven dat de gebruikerservaring centraal moet staan en daarom gebruiken ze gezichtsherkenning om toegang te verlenen. Ze zorgen ervoor dat de privacy van de gebruiker gewaarborgd blijft, zonder het opslaan van foto's of gegevens. Dit kan allemaal worden gedaan met één klik, zonder dat er kaarten, tags of codes nodig zijn. Het bedrijf biedt twee producten aan: 20faceXS, een privacybestendige toegangsoplossing voor bedrijven en overheden, en 20faceSDK, een software development kit voor de integratie van gezichtsherkenning in verschillende oplossingen. Ze maken gebruik van zelfontwikkelde gezichtsherkeningsalgoritmes in samenwerking met de Universiteit Twente. 20face werkt samen met bekende namen in de toegangsbeheerindustrie voor implementatie en integratie. Ze delen ook regelmatig nieuws en informatie over toegangsbeheer en gezichtsherkenning op hun blog.

Wil je weten wat 20face verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 20face of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 20face? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 20face het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar 20face reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 20face

Bezoekers bekeken ook