053A

053A is een Commerciële ontwikkeling gelegen aan Schumannlaan 16 in Enschede.

Meer informatie over 053A in Enschede

Arjen Jonge Vos, de oprichter van 053A, is een ervaren professional op het gebied van Sales en Marketing. Hij heeft een academische achtergrond en een analytische kijk op zaken. Hij biedt organisaties de mogelijkheid om zijn kennis en ervaring te benutten, om zo verbeteringen door te voeren in hun bedrijfsresultaat op het gebied van Communicatie, Marketing en Verkoop. Arjen staat bekend om zijn kritische en commerciële benadering en kan fungeren als sparringpartner, adviseur, regisseur of onderhandelaar. Hij heeft de vaardigheid om mensen wakker te schudden, overzicht te creëren en beweging te veroorzaken. De naam 053A is afgeleid van het kengetal van Enschede, waar Arjen vandaan komt, en de A van zijn naam. Het symboliseert dat zaken niet altijd complex hoeven te zijn.

Wil je weten wat 053A verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 053A of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 053A? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 053A het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar 053A reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 053A

Bezoekers bekeken ook