:murb:

:murb: is een Softwarebedrijf gelegen aan Blekerstraat 56 in Enschede.

Meer informatie over :murb: in Enschede

Ik ben Maarten Brouwers en ik ben gepassioneerd om de processen waarin gebruikers betrokken zijn te verbeteren en efficiënter te maken. Mijn doel is om mensen weer met plezier te laten werken en hen vertrouwen te geven bij het plaatsen van bestellingen of het behalen van meer resultaten op een dag. Dit alles wil ik bereiken zonder over-automatisering. Als u meer over mijn achtergrond wilt weten, kunt u mijn CV op LinkedIn bekijken en mijn projecten op Github. Daarnaast heb ik mijn achtergrond verder uitgewerkt in een blogpost en kunt u mijn blog en Twitter- en Mastodonfeeds bekijken om een beter idee te krijgen van mijn interesses. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen. Ik ga zorgvuldig om met uw gegevens, zoals beschreven in mijn privacyverklaring.

Wil je weten wat :murb: verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van :murb: of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij :murb:? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je :murb: het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar :murb: reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. :murb:

Bezoekers bekeken ook